«Йду на вибори…»- Остап Осінчук.

Шановні кияни, святошинці та мої сусіди!

Який нам потрібен депутат міськради: рекламний шоумен чи може людина, яка знає та має силу волі змінити стару корупційну систему організації влади на сучасну, ефективну?
Дико і принизливо виглядає, як більшість виборців, не думаючи, купляється на рекламні обіцянки та шоу цинічних політиків.
Чому ми не запитуємо кандидатів про головне – про справедливість розподілу бюджетних ресурсів і контроль за цим? Потрібно розуміти, що ми живемо в період олігархічного капіталізму із монопольно-олігархічними політичними партіями і пора вже нам навчитися колективно себе захищати.
Практично всі депутати, які себе дуже рекламують і нав’язують, в умовах теперішньої корупційної системи влади, цинічно дерибанять наш добробут, відбиваючи кошти за рекламу! Прикладів безліч, самі знаєте!
Виходячи з власного професійного досвіду, знаю, що єдиний ефективний шлях – це саморганізація громадян через будинкові комітети (ради), максимальна передача їм повноважень і коштів, частина з яких має безпосередньо щомісячно виплачуватися кожному киянину. Щомісячні прямі муніципальні виплати мешканцям – це прямий розподіл податків і зборів, зібраних на території Києва.
Відповідно, менше буде корупції та дерибану у владних колах. Ми отримаємо щомісячні додаткові гроші і використаємо їх на себе чи на потреби будинку і прибудинкової території.
Кожний киянин за допомогою електронного урядування чи голосування на зборах мешканців будинку має впливати на прийняття рішень, контролювати їх виконання і, відповідно, отримувати матеріальні блага.
Значить, щоб навести справедливий лад нам потрібно поважати себе та сусідів, самоорганізуватися, не чекати чергового рекламного обіцяльника, а самим більше думати, читати, аналізувати, спілкуватися і шукати відповідальних та справедливих людей, які погодяться стати нашими депутатами. Для початку зібратися та обрати їх у власному під’їзді, будинку, а потім у мікрорайоні. Інше від лукавого! Честь маю! Вибір за Вами!
Якщо Ви подібно мислите, тоді я – Ваш кандидат в депутати до Київради по виборчому округу № 47, ОСІНЧУК ОСТАП МИРОСЛАВОВИЧ, до цього часу був принципово безпартійний, ветеран Афганістану, голова Контрольно-ревізійної комісії Спілки офіцерів України, полковник запасу, йду на вибори за підтримки Народного руху України та за дорученням низки громадських організації. Телефон для зв’язку – 0987489458, e-mail: osinchuk@meta.ua, www.facebook.com Остап Осінчук, офіційний сайт Спілки офіцерів України – http://www.officers.org.ua/. Самодрук, відповідальний Осінчук О.М. 100 арк.

Comments are closed.