99 річниця перемоги Українських Січових Стрільців над московськими окупантами (фото)

99 річницю перемоги Українських Січових Стрільців над московськими окупантами на Меморіалі УСС, що на горі Маківка (Сколівський р-н) відзначили у неділю (4 травня) громадськість та депутати Львівської обл. У заходах взяли участь народний депутат України Андрій Тягнибок, депутати Львівської обласної ради Остап Стахів та Ярослав Мудрий, представники громадських ветеранських та молодіжних організацій. Львівську обласну організацію СОУ представляли голова ЛМО Роман Терешко та ще три члени ЛОО СОУ.
Учасники заходів поклали квіти до Меморіалу на Маківці, а потім хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв.Відбулась панахида за загиблими.
Подія перегукувалась із сьогоденням, а тому ще більше хвилювала серця присутніх. Це і знайшло своє вираження у словах виступаючих – заслуженого артиста України Остапа Стахіва, пісню — Славень Січовим Стрільцям – «Ой, на горі, на Маківці» у його виконанні співали всі присутні.
Про героїзм українських патріотів говорили і інші виступаючі, а прохолодна погода не студила жар сердець та патріотичних гасел.

Світлини – Андрія Роя, співавтор — Андрій Стащишин, Львівська ОО СОУ.

Comments are closed.