Вітання СОУ з Днем народження Дмитру ПАВЛИЧКУ

243343484_4736116283118593_3325517899049705957_nВсеукраінська громадська організація СПІЛКА ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ щиро вітає з днем народження свого побратима Дмитра ПАВЛИЧКА, відомого поета, громадського діяча, політика, дипломата, члена ВГО СОУ!
Дмитро Васильович Павличко — ціла епоха в історії України: він був і вояком УПА і членом Національної Спілки письменників України, і народним депутатом — творцем української державності. Можна з подивом замислитися про його дивовижний громадянський темперамент, про творче довголіття, про те, як непримиренно відстоював він свою мистецьку незалежність. У часи виборювання незалежності України в його особі прокинувся видатний державний діяч і на посаді голови комітету закордонних справ Верховної Ради України, і на посаді посла України в Словаччині та Польщі! Він успішно очолював і Українську Всесвітню Координаційну Раду. На всіх високих державних посадах Дмитро Васильович демонстрував всі якості справжнього лідера: і життєву мудрість, і патріотизм, і політичну волю та далекоглядність! У 2018 році, до свого ювілею, він видав 5-ти томник спогадів, який є просто безцінним для усвідомлення новітньої історії України.
ВГО СПІЛКА ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ бажає Вам, Дмитро Васильович, щастя, міцного здоров‘я, творчого надхнення і довголіття, миру, добра та Божої ласки на Многії і Благіі літа!

Голова ВГО СПІЛКА ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ
полковник Олександр САСЬКО

Comments are closed.