Шановні колеги, друзі! Щиро вітаю з Новим, 2021, роком і Різдвом Христовим!

1Нелегким був рік, що минає. Російсько-українська війна на Донбасі, зовнішні і внутрішні загрози національній безпеці України, які не тільки зберігаються, а й посилюються, пандемія COVID-19,  кризові явища в економіці та у політичному житті країни, безробіття і незадовільний рівень життя кожної української сім’ї — це, і не тільки це, не додавало оптимізму, бентежило і вимагало відповідних дій.

Згадуючи минулий рік, згадаймо і тих, кого з нами вже немає, схилімо голови перед пам’яттю про тих, хто віддав своє життя в боротьбі зі злим і підступним ворогом за незалежність і цілісність Батьківщини.

Поряд з тим, проводжаючи 2020 рік, нам варто згадати і досягнення – досягнення країни, сімейні, свої особисто. Не все так погано у нашому домі.

Зустрічаючи Новий рік і Різдво Христове, бажаю нових звершень у боротьбі за свободу і незалежність Батьківщини, свіжості сприйняття і тверезої оцінки всіх подій, невичерпного оптимізму, віри в майбутнє, нових бажань, сподівань і очікувань та нових досягнень, перемог і здобутків!

Нехай тепло сімейного щастя огортає Вашу родину, діти та онуки радуються кожному дню, сміливо і вільно крокують по життю і радують батьків досягненням нових вершин! І, звичайно, здоров’я, щоби все це прийняти

З Новим роком і Різдвом Христовим!

Слава Україні! Героям слава!

 

Голова Всеукраїнської громадської організації

Спілка офіцерів України   полковник  О.Сасько

Comments are closed.