З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!

Z_Dnem_zahysnyka

Всеукраїнська Громадська організація СПІЛКА ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ вітає весь Український народ з Днем захисника України. Це наше Свято — День захисника́ України – стало державним і для нас дуже важливим в умовах здійснення Росією збройної агресії проти України, як день єднання всіх патріотичних сил, тому це Свято ми відзначаємо у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва та Днем Української Повстанської Армії, враховуючи наші історичні традиції і перемоги над ворогом. У цей день ми вітаємо всіх військових, наших захисників, чоловіків і наших славетних жінок, які служать або служили в армії, які захищають або захищали нас у війні, віддаючи свої життя за Україну. В цей день всі віруючі моляться в церквах Пресвятій Богородиці, щоб вона оберігала наших захисників, і просять для України Перемоги і Миру.
Всеукраїнська Громадська організація СПІЛКА ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ щиро вітає з Святом своїх побратимів – засновників Збройних Сил України, всіх, хто розбудовував оборону України, особливо тих, хто весною 2014 року став на захист України і зупинив російських загарбників!
Бажаю Вам, дорогі друзі, і членам Ваших родин міцного здоров’я, родинного щастя, твердості духу в боротьбі з ворогом, а також Перемоги Україні та Миру на нашій українській землі!
Слава Україні!
Героям Слава!

Голова ВГО СПІЛКА ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ
полковник Олександр САСЬКО

Comments are closed.