Звернення СОУ до ООН

ЗВЕРНЕННЯ
Всеукраїнської організації «Спілка офіцерів України»
до Генерального секретаря Організації об’єднаних націй

Наша Батьківщина в небезпеці!
Іноземні і внутрішні вороги української незалежності і Українського народу активізувались після повалення в Україні диктаторського фашистського режиму Віктора Януковича. Сьогодні стало відомо про незаконне прибуття з території Росії на територію України, до Криму, спецпідрозділів Головного розвідувального управління Збройних сил Російської Федерації, які заблокували об’єкти ВМС України, Прикордонної Служби України, державне підприємство «Кримаерорух», яке забезпечує авіаційну навігацію над територією України в районі Криму і над акваторією Чорного моря, захопили аеропорти Сімферополя і Бельбек біля Севастополя. Такого ще не було протягом всього часу незалежності України!
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков назвав це актом агресії і воєнного вторгнення!

Всеукраїнська організація «Спілка офіцерів України» розцінює ці дії Російської Федерації як акт міжнародної збройної агресії з метою посягання на незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Всеукраїнська організація «Спілка офіцерів України» звертається до Організації об’єднаних націй відповідно до Статуту ООН вжити усіх необхідних заходів для збереження суверенітету і територіальної цілісності України, припинити збройну агресію Російської Федерації та ввести санкції стосовно винних у скоєні міжнародного конфлікту в Криму!

Всеукраїнська організація «Спілка офіцерів України вимагає денонсації Харківських угод України з Російською Федерацією 2010 року і негайного виводу Чорноморського Флоту Російської Федерації з території України.

Слава Україні! Слава героям!

За рішенням Проводу Всеукраїнської організації «Спілка офіцерів України»

Голова Всеукраїнської організації «Спілка офіцерів України»,
народний депутат України ІІ скликання,
капітан 1-го рангу Євген ЛУПАКОВ

Прес-служба СОУ

oon

Comments are closed.