Під виглядом «тітушок» діють опери — джерело

Частина бойовиків, що діють під прикриттям міліції, іноді — з вогнепальною зброєю — є співробітниками оперативного складу Міністерства внутрішніх справ, розповіли LB.ua на умовах анонімності джерело в правоохоронних органах.
«У мене немає сумнівів, що частина тих, кого ЗМІ маркують як «тітушки», насправді є переодягненими під «тітушок» співробітниками оперскладу внутрішніх справ», — сказав він.
За його словами дивно, що опозиція, маючи низку депутатів — вихідців з правоохоронних органів, досі цього не зрозуміла: «Було багато прямих підтверджень цієї інформації. Наприклад, ловили «тітушку» зі зброєю, у нього виявлялося посвідчення співробітника внутрішніх справ. І опозиція робила абсолютно невірний висновок, що «тітушкам» роздають «ксиви». Все простіше — це опери, замасковані під «тітушок».
«Проти Майдану діє три види «тітушок». Перший — це справжні «тітушки», гопота, діти бідних околиць. Другий — учасники бандформувань типу харківського «Оплоту», а також раніше судимі, в основному з Донецької області, які перебувають на обліку в МВС, яких направили до Києва їхні міліцейські куратори. І третій — це співробітники оперативного складу МВС — карного розшуку, служби боротьби з економічними злочинами, УБОЗ, «наружки» тощо», — резюмував співрозмовник.

LB.ua.

Comments are closed.