Всеукраїнська громадська організація Спілка офіцерів України щиро вітає православних і весь народ України з отриманням Томоса!

3Всеукраїнська громадська організація Спілка офіцерів України щиро вітає православних і весь народ України з отриманням Томоса!

Багатовікова боротьба за релігійну незалежність вийшла на завершальний етап. О 10 годині 11 хвилині 6 січня 2019 року історична справедливість відновлена. Поновлена апостольська, помісна, канонічна, самоврядна, автокефальна 4Православна церква в географічних і політичних межах України. Звершились устремління мільйонів українців, українських духовних лідерів про зміцнення і утвердження зв’язків із Вселенською патріархією, повернення у лоно церкви-матері.  Проголошені канонічні умови для створення єдиної православної церкви, створені передумови для об’єднання всіх православних в Україні.

Зроблений ще один крок до повної незалежності України. Подія, що відбулася, стала в один ряд із Хрещенням Русі у 988 році та проголошенням незалежності України у 1991 році. Символічно, що одержання Томоса відбулося в світлий День Різдва Христового.

Попереду складний і непростий шлях воз’єднання православних громад. Але зроблене попередніми поколіннями, відновлення автокефальної Православної церкви України саме в цей день додає оптимізму і віри в те, що цей шлях ми пройдемо!

 Слава Господу  Богу! Навіки слава!

Слава Україні! Героям Слава!

Comments are closed.