Всеукраїнська громадська організація «Спілка офіцерів України» вітає всіх членів ВГО СОУ, ветеранів Збройних Сил України, всіх військовослужбовців та членів їх родин, весь Український народ з Пасхою Хрестовою — ВЕЛИКОДНЕМ!

12Всеукраїнська громадська організація «Спілка офіцерів України» вітає всіх членів ВГО СОУ, ветеранів Збройних Сил України, всіх військовослужбовців та членів їх родин, весь Український народ з Пасхою Хрестовою — ВЕЛИКОДНЕМ!

«Христос Воскрес! Воістину Воскрес! » — чуємо ми в цей день і якби люди до кінця усвідомили суть цих слів, їх радості б не було меж. А умиротворення, яке б вони отримали для своєї душі, вистачило б, щоб більше не переживати ні про що, що могло б відібрати у них мир, спокій і впевненість в житті й у житті вічному! Для розбрату і брехні не залишилося більше б місця. 

Тож робімо, дорогі друзі, все для перемоги добра над злом!

Бажаємо всім вам, Божого Благословення, твердості духу, бадьорого настрою, міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, вірності Українському народові та впевненості в щасливе майбутнє України.

Особливу повагу і вдячність висловлюю українським героям, які дають нам впевненість у нашу перемогу над російськими окупантами!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

 Голова  Спілки офіцерів України,

Народний депутат ІІ скликання,

генерал-лейтенант                                                               О.СКІПАЛЬСЬКИЙ

Comments are closed.