З Новим роком та Різдвом Христовим!

259057600Шановні колеги!

Минув 2016 рік. Рік нових здобутків і невтішних розчарувань, зародження перспективних ідей і невикористаних можливостей… Щоденно українці ставали до станків, мартенів  і комбайнів, лікували людей і вчили дітей, вирощували хліб і будували житло, реформували територіальні громади і підіймали армію, виходили на ринг і європейську сцену. Щоденно ми доводили, що варті кращої долі.

Як інститут громадянського суспільства патріотичного спрямування Всеукраїнська громадська організація “Спілка офіцерів України” не була осторонь соціальних процесів. Наше слово звучало і звучить в ході громадських обговорень найбільш важливих для українців проблем і визначення шляхів їхнього розв’язання,  громадських експертиз  владних рішень і публічних оцінок суспільних процесів. Члени Спілки беруть участь в розробці теоретичних основ територіальної оборони і зі зброєю в руках захищають незалежність держави, працюють над концептуальними засадами національної безпеки і оборони та вшановують пам’ять національних героїв, працюють у сфері національно-патріотичного виховання молоді і соціального і правового захисту ветеранів. Наша діяльність отримує належну суспільну оцінку, спілчани мають заслужену народну повагу і шану.

Разом з  усім українським народом спілчани тяжко переживали поразки і втрати, зради і помилки.  Втрати на Східному фронті, незавершені державні реформи, рівень життя українського народу, корупція тощо потребують напруження сил, принциповості, наполегливості і послідовності у роботі.   Роботи вистачає і, на жаль, не завжди вона така ефективна, як хотілось би.

Нехай іде цей складний і неоднозначний 2016 рік! Подякуємо йому за все добре, що він приніс  і попросимо, щоби з собою він забрав незгоди і негаразди.

Шановні українці! Шановні співвітчизники!  У нас є благородна мета – незалежна, сильна і заможна Україна, щастя і благополуччя кожної української родини. Нам є за що боротись і чого досягати. Ми вміємо боротись і вміємо перемагати.

Наступає 2017 рік. Щиро вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим і бажаємо міцного здоров’я, оптимізму, сімейного благополуччя, оптимістичних і реальних планів та їхнього звершення! Нехай у Новому році успіх супроводжує вас у всіх справах і починаннях, здійснюються задуми і сподівання. Ми бажаємо у Новому році нових гучних перемог, порозуміння у думках і злагоди у діях, поваги друзів і любові близьких!

Слава Україні! Героям слава!

Голова Всеукраїнської громадської організації  “Спілка офіцерів України”

Генерал-лейтенант            Олександр Скіпальський

Comments are closed.