Вітаємо з Днем військової розвідки України.

 

images 123Дорогі українські вояки – розвідники, бойові побратими!

Провід Спілки офіцерів України щиросердно вітає Вас з Днем військової розвідки України.

Ми не перебільшимо, якщо назвемо військову розвідку однією з найбільш важливих складових сектору оборони суверенної держави, яка є очима, вухами й мозком сучасного війська й сектору оборони України. Здобута вами інформація, за умови вчасного й належного реагування на неї, дозволяє уникнути небезпек у взаємостосунках, як з іншими державами так й в самій Україні.

Тисячі досвідчених розвідників протягом 25 років самовіддано служили українському народу, беруть участь у війні, яку розв’язала Російська Федерація у 2014 році на сході України, у миротворчих операціях під прапором ООН.

Багато з вас є взірцем служіння Батьківщині, відданості власному народові.

Не всіх можна оцінити й нагородити сьогодні державними нагородами. Переконані, що український народ оцінить внесок військової розвідки у перемогу над агресором й кожного з Вас.

Користуємось нагодою, щоби подякувати всім, без винятку,  за службу Україні, жертовність, патріотизм, внесок у майбутню перемогу над агресором.

Сьогодні схиляємо голови перед побратимами, які загинули у війні з агресором й обіцяємо берегти пам’ять про Вашу звитягу й любов до України, аби виховувати молодь на прикладі служіння Україні вже сучасних героїв.

Віримо, що українські розвідники зроблять вирішальний внесок у оборону й безпеку нашої суверенної держави.

Будьте вірними синами України, свого народу.

Зичимо вам добра, родинного щастя, сил й наснаги у святій справі захисту й обороні Батьківщини.

  Голова Спілки офіцерів України

генерал-лейтенант                                                            Олександр Скіпальський

Comments are closed.