Віталій Лазоркін, автор концепції побудови Збройних Сил України у програмі Прямим текстом про НАРОДНИЙ ТРИБУНАЛ (відео)

НАРОДНИЙ ТРИБУНАЛ

Російська Федерація проти України веде підступну і жорстоку війну.
Громадяни Російської Федерації вільно перетинають державний кордон і на території України викрадають, катують, калічать, тероризують та вбивають громадян України, нищать їх майно, нищать економіку Сходу України. Україна, як держава, втратила державний суверенітет на своїй території в Криму, в Донецькій і Луганській областях. А в Статті 17 Конституції України чітко сказано: «Захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу. Оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності покладаються на Збройні Сили України. Забезпечення державної безпеки і захист державного кордону України покладаються на відповідні військові формування та правоохоронні органи держави, організація і порядок діяльності яких визначаються законом.»
Ми бачимо, що Конституція України порушується і не виконуються! Це факт, це жорстока реальність нашого життя, а реакція державних органів, м’яко кажучи, недостатня. Або просто бездіяльність! Це свідчить про одне: в країні Україна немає системи національної безпеки. Тому громадськість взяла ініціативу на себе. Були створені загони самооборони і батальйони національної гвардії! А де Армія? Чому ніхто не питає, чому державний суверенітет Армія не захищає?
Іде війна! Дуже багато інформації про загибель наших військових і українських громадян через зради, витік інформації, бездіяльність керівництва та бездарні накази. Результатом таких злочинів є втрата суверенітету, території та неефективна боротьба з тероризмом!
Всі наші аргументовані звернення до Турчинова залишилися без розгляду: ніхто з винуватців узурпації влади, пограбуванні держави та знищенні оборони і Збройних Сил за «прозорість» кордону, за втрату Криму, за інформаційну поразку в війні, що веде РФ проти України не притягнутий до відповідальності.
Таке враження, ніби нова влада домовилися про мораторій щодо не притягнення злочинців до кримінальної відповідальності.
Генералітет, причетний до цього залишився на своїх місцях, отримує зарплатню, преференції і готовий служити новому президенту України.
Такого допустити не можна, оскільки дуже дорогу ціну ми заплатили за очищення України від диктатури Януковича. Та залишки його банди засіли скрізь і провадять надалі свій бізнес за вкрадені у нас гроші.
Офіцери-патріоти України не згідні надалі терпіти бездіяльність влади і генпрокуратури! Вони проти квотного призначення на вищі посади. Вони — за професіоналів і чесних, відповідальних керівників! Та люстрація не відбувається, а продажні особи і зрадники продовжують свою чорну справу в середній ланці управління силовими структурами!
Всі патріоти вимагають створення Народного Трибуналу.
Мета Народного Трибуналу – збір, аналіз і систематизації матеріалів про зради і злочини, скоєні проти України, їх оприлюднення для реагування правоохоронних органів та контроль за результатами слідства та судів. Український народ вимагає справедливості і ефективності роботи держави, яка має слугувати народові.
Тож треба змусити владу реагувати!
Друзі, давайте об’єднаємо військову громадськість, де є багато експертів, надавайте свої пропозиції щодо створення ВГО «Народний Трибунал»..
Народний Трибунал це реакція громадськості на бездіяльність правоохоронних органів та судової системи. Вже три місяці ні Турчинов, ні Махніцкій не реагує на наші звернення щодо повної заміни списочного складу Міністерства оборони та ГШ ЗСУ. Лише на днях відсторонили генерала Шутова — родича міністра Лебедєва. А Куцин, Єжель, Замана це корупціонери, що підтверджують аргументовані матеріали програми ЗІК про Куцина і Єжеля та програми «Наші гроші» про злочини Замани. Саме від рішень цих осіб залежить життя бійців, належне планування та забезпечення проведення бойових дій.
Тож, якщо державні органи не реагують, а на Сході наші люди гинуть, то в цьому винні перш за все ці посадовці, бо вони на самому верху військового керівництва і приймають не вірні рішення. Тут має діяти громадськість, яка маючи всі матеріали про злочини, корупцію тощо сама дає попередню публічну оцінку про підозру і про наслідки діяльності цієї посадової особи та або передає це все до органів, або до суду. Народний трибунал має утворюватися спільною Угодою між Всеукраїнськими громадськими патріотичними організаціями: Спілка офіцерів України, Товариство українських офіцерів і іншими. Вони делегують до НТ своїх юристів для вирішення таких завдань. Завдання серйозні і важливо не перетнути межу закону і прав людини та витягнути гада на чисту воду, щоб він поніс покарання!
Слава Україні!
Героям Слава!

Віталій ЛАЗОРКІН.

Comments are closed.